Seuraelämää siirtolapuutarhassa

Kiirettä ja myöhästelyä

Työsiirtolapuutarhan päivät ovat menoa täynnä. Kiireisempiä ovat pikkulinnut. Yritän pysytellä pois tieltä. Madot ja muut pikkueliöt uurastavat talvesta kärsineen maan parantamiseksi. Pyrin parhaani mukaan auttamaan niitä tarjoamalla kompostia naposteltavaksi. Myös herra Kaa toi rouvansa näytille. Rouva kyllä hieman ujosteli ja pysytteli sivummalla. Herra Kaa ei halunnut kuvattavaksi, ensi kerralla sitten. Herra ja rouva Kaa ovat fasaanipariskunta. Viime- ja toissakesänä en rouvaa nähnytkään. Lienee tuore parisuhde.

Kevät on selkeästi myöhässä. Joten ei minullakaan kova kiire ole. Eikä tomaateilla jotkaIMG_0009[1] nekin ovat myöhässä. Eipä niitä tuonne kylmään kasvihuoneeseen voisikaan laittaa vielä. Ja kohta kuitenkin taas viilenee. Luultavasti vesien päällelaitto siirtyy sen vuoksi viikolla.

Ensiyönä nukun kuin enkeli

Nyt kuitenkin olisi tarkoitus viettää ensimmäinen mökkiyö siirtolapuutarhalla. Mökki on jo mukavan lämmin. Mieli intoa piukassa! Ainoa harmitus on, että unohdin vesikanisterin kotiin ja juoma(kahvi)vesi on käymässä vähiin. Sadevedellä voi tiskata ja pestä käsiä.

Tulukee poikkeen

Vieraita (herra ja rouva Kaan lisäksi) on käynyt jo IMG_0015[1]muutama. Tietänee hyvää onnea kun ensimmäinen vierailija oli mies. Meille saa poiketa ja tarjoan kyllä aina kahvit. Sitten myöhemmin viiniäkin kun muistan hankkia pänikän perinteistä kesäroseeta varastoon. Tervetuloa puutarhalle!

https://www.facebook.com/Raholan-Siirtolapuutarha

https://rahola.siirtolapuutarhaliitto.fi/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s